
Ingredienser: Pasta (semule av durumhvete, salt), tomat 18 %, palmefett, teksturert soyaprotein, modifisert potetstivelse, erteprotein, gjærekstrakt, løk, salt, sukker, hvitløk, aroma, oregano, curry, chilipulver, koriander. Andel saus og pasta: Saus 55 %, pasta 45 %. Smak: Tomatsaus med krydder som oregano, curry, chili og koriander. Bruksområde: Lettlaget måltid ute i naturen.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Tilberedningstid med kaldt vann: opptil 40 minutter.

Type måltid: Kyllingkjøttboller med krydret tomatsaus og pasta. Næringsinnhold per porsjon: 550 kcal, 19 g proteiner, 53 g karbohydrater, 28 g fett. Allergener: Gluten, egg. Kan inneholde spor av melk, selleri, soya og sennep. Egenskaper: Laktosefri, kraftig krydret, ferdig tilberedt, egnet for friluftsliv.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Innhold: Medelhavspasta med kyckling uten smaksforsterkere.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Tilberedningstid med kaldt vann: opptil 40 minutter.

Type: Frysetørket måltid. Smaksforsterkere: Ingen. Energi: ca. 650 kalorier. Ferdiglaget mat: ca. 535 gram.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Tilberedningstid med kaldt vann: opptil 40 minutter.

Type matrett: Frysetørket gulasch. Tilberedningstid: ca. 10 minutter med kokende vann, minst 30 minutter med kaldt vann. Energi: ca. 650 kalorier. Ferdiglaget mat vekt: ca. 445 gram.

Type: Frokostgranola. Ingredienser: Havregranola (glutenfri) 51 %, skummetmelkepulver, maltodekstrin, eple 10 %, palmefett, kanel 0,4 %. Tilberedningstid: Ca. 5 minutter med varmt vann, ca. 15 minutter med kaldere vann. Bruksområde: Energirik frokost, enkel å ta med på tur.

Produkt: Blå Band Creamy Stew With Mushrooms. Type måltid: Frysetørket kremet gryterett. Tilberedningstid: Ca. 5 minutter med varmt vann, ca. 15 minutter med kaldere vann. Ingredienser: Ris, palmefett, soyaprotein, soppvarianter, fløtepulver, krydder.

Ingredienser: Potet 54 %, palmefett, biff 7,4 %, glukose, maltodekstrin, salt, erteprotein, gjærekstrakt, rød paprika, løk, smaksstoff, melkeprotein, gurkemeie, estragon, persille, sitronsyre, betakaroten, modifisert maisstivelse, rapsfrøolje. Tilberedningstid: Ca. 5 minutter med varmt vann, ca. 15 minutter med kaldere vann. Varetype: Frysetørket måltid. Bruksområde: Utendørs turer og friluftsliv.

Produktbeskrivelse: Røykaktig linsegryte med potet. Ingredienser: Potet 16 %, vegetarisk kjøtterstatning 10 %, linser 4,6 %. Bruksområde: Perfekt for måltid ute i naturen. Allergener: Kan inneholde spor av melk, hvete (gluten) og sennep.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid: 10 minutter med varmt vann, opptil 40 minutter med kaldt vann. Ingredienser: Ingen smaksforsterkere.

Smak: Kokos og mango. Ingredienser: Glutenfrie havreflak, skummelkpulver, kokosfløte i pulver, sukker, kokosflak, aprikos, glukosesirup, mangopuré, salt, potetstivelse. Bruksområde: Frokost eller mellommåltid. Energi: Gir energi.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Tilberedningstid med kaldt vann: opptil 40 minutter.

Smak: Vaniljesmak. Vekt på porsjon: 430 g. Energi per porsjon: 1875 kj / 447 kcal. Ingredienser: vann, hveteflak 12 %, laktosefri fløte, sukker, rapsolje, salt tilsatt jod, emulgeringsmiddel: E472e, vaniljearoma, modifisert maisstivelse, fortykningsmidler: guarkjernemel og xantangummi.

Produkttype: Frysetørket frokostmåltid. Ingredienser: Havregranola (glutenfri) 63 %, skummetmelkepulver 18 %, kokosfløte 9,5 %. Tilberedningstid: Ca. 5 minutter med varmt vann, ca. 15 minutter med kaldt vann. Bruksområde: Enkel frokost, energirik start på dagen.

Type: Vegetarisk thairett med nudler. Proteininnhold: 15g per 100g. Allergener: Gluten, Soya, Melk. Tilberedning: Tilsett 4 dl kokende vann, vent 10 minutter. F...

Smak: Banan og sjokolade. Hovedingrediens: Glutenfrie havreflak 50 %. Innhold av banan: 5,0 %. Innhold av sjokolade: 3,0 %.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Innhold: Couscous med chilikryddade grönsaker.

Tilberedningstid: Ca. 10 minutter med kokende vann, ca. 30 minutter med kaldt vann. Kaloriinnhold: Ca. 650 kalorier. Ferdig mat mengde: Ca. 550 gram. Smaksforsterkere: Ingen.

Produkt: Blå Band Vetegröt med äpple och mango Outdoor Meal. Næringsinnhold: Energi 1883 kj / 447 kcal, protein 6,9 g, karbohydrater 56 g, fett 21 g per porsjon (430 g). Ingredienser: Vann, hveteflak 12 %, laktosefri fløte, sukker, eplepuré 4,4 %, rapsolje, salt med jod, emulgeringsmiddel E472e, mangoaroma, modifisert maisstivelse, guarkjernemel, xantangummi. Allergener: Melk og gluten; kan inneholde spor av hvete, selleri, soya, egg og sennep.

Vekt: ca. 153 gram. Ferdiglaget mat: ca. 570 gram. Tilberedningstid: ca. 10 minutter med varmt vann, opptil 40 minutter med kaldt vann. Ingredienser: Thaikyckling med ris och grönsaker uten smaksforsterkere.

Type: Rispudding med kanel og kardemumma. Energi per porsjon: 2098 kJ / 503 kcal. Protein per porsjon: 4,3 g. Ingredienser: Langkornet ris 43 %, vann, laktosefri fløte, sukker, rapsolje, salt med jod, emulgeringsmiddel, vaniljearoma, modifisert maisstivelse, fortykningsmidler, aroma, kanel, kardemomme.

Ingredienser: Ris, palmefett, skummetmelkepulver, sukker, modifisert potetstivelse, tyttebær, fløtepulver, dekstrose, maltodekstrin, smaksstoffer. Risandel: 60 %. Tyttebærandel: 2,5 %. Bruksområde: Frokost eller mellommåltid.

Type: Vegansk chili sin carne. Hovedingredienser: Kidneybønner, grønnsaker, teksturert hveteprotein. Allergener: Gluten, Selleri, Sennep. Næringsinnhold per porsjon: 550 kcal, 37 g protein, 37 g karbohydrat, 24 g fett.

Type måltid: Kjøttboller med fløtepoteter. Ingredienser: Kyllingkjøtt, poteter, laktosefri fløte, krydder. Næringsinnhold per porsjon: 550 kcal, 13 g proteiner, 35 g karbohydrater, 38 g fett. Allergener: Melk, gluten, selleri.

Ingredienser: Kokt langkornet ris 31 %, vegetarisk kjøtterstatning 10 %, sopp 8,1 %, laktosefri fløte. Type rett: Biffrett med ris. Egenskaper: Vegetarisk kjøtterstatning, laktosefri fløte. Smaksprofiler: Sopp, løk, tomatpasta, rød paprika.

Vekt: 153 gram. Ferdiglaget mat: 570 gram. Tilberedningstid med varmt vann: ca. 10 minutter. Innhold: Pasta med ost och broccoli.

Type: Vegansk gryte med linser og poteter. Smak: Krydret med meksikansk krydder. Næringsinnhold: 550 kcal per porsjon (550 g). Allergener: Gluten, selleri, sennep, soya.

Type rett: Kylling- og risrett med thailandske smaker. Næringsinnhold per porsjon: 550 kcal. Allergener: Melk; kan inneholde spor av hvete, egg, soya, selleri og sennep. Fri for: Laktosefri og glutenfri.

Ingredienser: Kokt langkornet ris 27 %, vann, vegetarisk kjøtterstatning 10 %, løk, mais 7,4 %, rød paprika 5,0 %, gulrot, tomat, rapsolje, tomatpasta. Vegetarisk kjøtterstatning: Inneholder soyaprotein, eggehvitepulver, solsikkeolje. Smaksstoffer og krydder: Naturlige smaksstoffer, krydder, urter, hvitløk. Fortykningsmiddel: Guargummi.

Smak: Vanilje. Vekt per porsjon: 430 g. Energi per porsjon: 503 kcal. Protein per porsjon: 4,3 g.