
Type: Middag; Smak: Torsk i kremet karrisaus; Ingredienser: Potet (33%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt)(25%), gulrot (13%), løk, fløte (melk) (6,6%), rapsolje, hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (sennep) (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre); Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri, Sennep.

Type: Middag; Smak: Pasta Bolognese; Allergener: Egg, Gluten, Selleri, Soya.

Type: Middag; Smak: Asian Curry; Allergener: Soya; Energi: 537 kcal.

Type: Suppe; Smak: Bidos; Allergener: Gluten, Soya; Vekt: 72g.

Type: Middag; Smak: Pulled Pork med ris; Allergener: Soya; Vekt: 138g.

Type: Middag; Smak: Viltgryte; Ingredienser: Potet, reinkjøtt (reinkjøtt (98%), salt) (14%), løk, gulrot, fløte (melk) (7,5%), hvetemel, rapsolje, tyttebær (6,2%), sjampinjong (4%), viltbuljong, tomatpuré, krydder, antioksidant (askorbinsyre); Allergener: Gluten, Laktose, Melk.

Type: Middag; Smak: Chili Con Carne; Allergener: Soya; Vekt: 151g.

Ris: 39%; Kebabkjøtt: 13%; Kylling: 82%; Laktose.

Type: Middag; Smak: Laks med pasta; Allergener: Egg, Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri.; Vekt: 146g.

Type: Middag; Smak: Kylling karri; Allergener: Gluten, Sennep, Soya; Tilberedning: Riv av toppen på posen ved rivehakket. Tilsett varmt vann (3,9dl) til nivåmerket. Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile i 8 minutter.

Kylling (87%); Linser (12%); Laktose; Melk.

Type: Suppe; Smak: Kylling; Allergener: Gluten, Soya; Vekt: 76g.

Smak: Granola/Sjokolade; Vekt: 120g; Ferdig tilberedt: 280g.

Type: Middag; Smak: Lapskaus; Vekt: 125g; Ferdig tilberedt: 500g.

Biffgryte; 35%; 145g.

Type: Middag; Smak: Tacogryte; Allergener: Selleri; Vekt: Netto: 111 gram. Brutto: 128 gram. Ferdig tilberedt: 420 gram.

Type: Suppe; Smak: Kjøttsupper; Allergener: Selleri; Vekt: 72g.

Type: Frokost; Smak: Fruktmusli; Allergener: Gluten, Laktose, Melk; Vekt: 131g.

Type: Frokost; Smak: Sjokolademusli; Allergener: Gluten, Laktose, Melk, Soya; Vekt: 132g.